MENÜ

Yumeiho
Japán masszázs

Mészáros Márk - yumeiho masszőr Budapest XI. kerület

A nevem Mészáros Márk. Hét éve foglalkozom természetes gyógyító és öngyógyító rendszerekkel. A Yumeiho masszázzsal négy éve találkoztam először a Magyar Természetgyógyászati Akadémián. Szeretettel várom azokat, akik szeretnék megtapasztalni a Yumeiho gyógyító hatását! A kezelés 60 perces és kényelmes, laza ruhában történik.

 

Mann László - csontkovács, masszőr Budapest XIV. kerület

Mann Demeter László vagyok, 17 éve foglalkozom Csontkovácsolással, Manuálterápiával, Kiropraktikával, Különböző masszázs módszerekkel (Thai, Shiatsu, Sport, Svéd) Reflexológiával. Oktattam a Metafizika akadémián, dogoztam a Parametrián, az Aqua sportuszodában.

 

Bartók Ákos - yumeiho maszsőr Pest megye, Vác

A szimmetriától való eltérés (pl.: gerincferdülés) megbontja az ember harmóniáját, betegségeket okozhat. Célunk a harmónia visszaállítása, ezáltal a test öngyógyító tevékenységének megindítása, elősegítése. A Yumeiho komplex, teljes test masszázs. Talptól fejtetőig minden izmot átmasszíroz, minden izületet megmozgat.

 

Kuti Szabolcs - yumeiho és tibeti-masszázs terapeuta, gyógymasszőr Budapest VIII. kerület

Masszázsterápiával 18 éve foglalkozom és 8 éve adom át tanfolyamokon az érdeklődőknek az általam használt technikát. Elsősorban mozgásszervi problémákkal, gerinc és egyéb izületi bántalmakkal keresnek fel, de megelőzés, feltöltődés, pihenés céljából is sokan megtalálnak.

 

Szalai Csaba Koppány yumeiho masszázs és csikung Budapest VIII. kerület

Fiatal természetgyógyász vagyok, főként Yumeiho masszázzsal és Csikunggal foglalkozom. Nagy szerelmem a hagyományos kínai gyógyászat és harcművészet, ezek szellemiségét igyekszem a kezeléseken és hétköznapokban is alkalmazni.

 

 

Asztali nézet